Direktlänk till inlägg 15 februari 2011

Horoskop Moi!!

Av Emeli - 15 februari 2011 08:42

  

Stenbocken aftonbladet 15 februari

22/12-20/1

Du säger något som du hade tänkt hålla för dig själv. Reaktionerna blir inte riktigt de du väntat dig.



Stenbocken, eller getfisken, symboliserades tidigt av en get med fiskstjärt. Då Saturnus härskar över Stenbocken kan han ofta vara ett gammalt klokt huvud på en ung kropp. Strävan efter kunskap och högre mål är central för denne klättrare. Han kräver dock fasthet under klövarna, och utvecklingen kan därför te sig sakta men stabil.

Stenbocken besitter ofta jordens kvaliteter som trygghet, tålamod och beslutsamhet. De arbetar disciplinerat och metodiskt. De kan dock visa upp tendenser till känslokyla och överdriven försiktighet. Deras självständiga attityd kan ibland tyvärr få dem att sätta käppar i sina egna hjul. Stenbockens till en början rätt torra humor, kan ibland plötsligt få omgivningen brisera i skratt. Hans ihärdiga strävan har en tendens att så småningom attrahera det bästa av livets goda, inklusive rikedom och relationer.

Element: jord

Kvalitet: ledande

Nyckelord: Saturnus, koncentration, försiktighet, metodik, kyla, ansvarskänsla, metallen bly och lördag.
Positiva karaktärsdrag: ekonomiskt sinnad, disciplinerad och humoristisk.
Negativa karaktärsdrag: envis och kantig.

Lyckonummer: 2 och 8
Stenbock och vattuman: Problemet mellan de här två stjärntecknen är att stenbocken är så dominant och även lite kontrollerande medan vattumannen behöver sin frihet för att må bra. Stenbocken är alltför praktisk för vattumannen. Det kan också bli ekonomiska konflikter i det här förhållandet eftersom stenbocken upplever att vattumannen är väldigt slösaktig. Kanske passar ni bättre ihop som vänner?
 
hm... inte speciellt positivt! Men det är vad stjärnorna tycker och jag har en egen vilja och tycke!!  
 
Så blir mitt 2011

Ett viktigt år väntar. Årets generella tyngdpunkt och inriktning kommer att bli kända redan i slutet av januari. Det kommer att bli möjligt för stenbockar att vända sina liv på rätt spår igen och de vet att de har gjort sig förtjänta till detta för länge sedan. Inget kommer att hända av sig självt och utan viss motstånd, eftersom stenbockar inte söker den lätta vägen i livet. Hinder och problem gör de starka. Det blir lättare att flytta på bergen om du börjar göra detta i mitten av maj och fortsätter med det under resten av året. De bästa belönningarna kan dyka upp i slutet av augusti och i september. I början av året kommer vänner, släkt och bekanta att behöva din uppmärksamhet. Samtidigt kommer även ditt hem och din egen familj att behöva din uppmärksamhet. Trevliga förändringar kan äga rum. I slutet av året kommer stenbocken att lära sig att det inte är jobb allena som gör livet värt att leva. Att umgås med andra och festa loss kan också vara trevligt.

Allmänt

2011 är ett år då ödet verkar spela en större roll i dina angelägenheter och affärer. Sanningen är däremot att din egen vilja till förändring och förvandling – på grund av Pluto – får dig att göra stora förändringar i ditt liv. En solförmörkelse den 4 januari i början av det nya året får dig att starta en spännande om än instabil fas i ditt liv och du bör nu sätta igång de förändringar so du vill ha till stånd under det första kvartalet 2011. Saturnus gör sin transit via livsmålens område andra året i rad och du kommer att fortsätta att möta hinder, ofta i form av byråkrati och diskriminering, men när du väl har uppnått dina mål, blir framgången bestående och meningsfull. Andra delen av året är mycket roligare och du kan vänta dig något extra i ditt liv. De viktigaste händelserna äger rum i slutet av mars, juni, september och december.

Kärlek och relationer

Venus kommer i ditt tecken i februari månad och du blir intresserad av kärlek och romantik. Runt Alla Hjärtans Dag, bör passionerade kärleksförklaringar och nya start på relationerna äga rum. Solförmörkelserna den 4 januari och 1 juli har förmågan att väcka dina känslor och du kan inleda nya relationer. Eftersom det är Saturnus och Pluto som har så mycket att säga till, kommer du att lära dig några hårda läxor under det här året, och för vissa stenbockar blir ett förhållande omöjlig att reparera. En del av problemet kan vara att du bär för många ekonomiska ansvar, vilket skapar obalans i dina relationer och säkerligen stör den tid som du skulle kunna ägna åt kärlekslivet. Det är därför viktigt att du ta ditt ansvar och agerar så fort som du ser missnöjet växa hos din partner. Å andra sidan kan det finnas någon mening i att relationer ibland tar slut.

Pengar och jobb

Det ekonomiska läger är ganska instabil nu och det vet du redan. Det kan bli ont om jobb för stenbockarna. Ändå finns det åtgärder som du kan vidta eller du kan hitta olika sätt att utnyttja det rådande ekonomiska klimatet. Du kan nu vara redo för att marknadsföra dig själv och du kan söka mer erkännande för dina talanger, men om du är för envis kan du bränna dina broar. Det är verkligen inte någon bra tid för att spela poker med dina arbetsgivare. Om du vill bli din egen kan du alltid starta ett företag på nätet, som kan visa sig bli framgångsrik. Under första delen av året kan du sälja / köpa tillgångar och egendom. Under den andra delen kan du , om du känner för det, starta eget.

Hem och familj

Här finns den största dynamiken i år. Förnyelseprocessen fortsätter sedan förra året. I april 2011 händer turbulenta saker.

    
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emeli - 8 november 2011 00:03

vad tiden går.... ca 27 år sen jag skrev här!     jag är SÅÅÅÅÅ lycklig!! jag har äntligen fått börja jobba i stan igen!! känns fantastiskt bra!!  allt i livet känns  så underbart!   Jobb - äntligen på rätt plats igen Företag - med tanke ...

Av Emeli - 31 augusti 2011 07:54

Då var den underbara semester-resan till cypern slut för denna gång... jobbat två dagar och vardagen är redan här, men det är ju skönt att kunna drömma sig tillbaka till poolen/stranden!! Å vad jag längtar till nästa resa!! Jag å min TB ska ju åka bo...

Av Emeli - 27 juni 2011 05:48

Idag är det första dagen på LÄNGE i sporthallen, få se hur det går!? kan ju typ inget där nu eftersom det var så länge sen, men det ger sig nog! ska iaf bli väldigt roligt och jobba med några av mina skitkollergor igen!   3 veckor i stan, mycket ni...

Av Emeli - 10 juni 2011 21:53

Jag tackar inte nej till detta:   FAN VAD UNDERBART!!!!!!!     LÄNGTAR!!!   ...

Av Emeli - 20 maj 2011 10:48

idag ska jag på hypnos!! det ska bli så spännade och se hur det fungerar och OM det fungerar!!?     Så idag när jag kommer hem efter jobbet är jag som en helt ny bättre människa!       i helgen ska jag städa, packa och ha laga-mat-dag med ...

Ovido - Quiz & Flashcards