Alla inlägg under januari 2010

Av Emeli - 15 januari 2010 10:01

 

 Som sagt så VAR VI UTE och grillade! kallt men det gick!! grabbarna var duktiga som stod ute och frös!     Äggnoddy! ÄggTODDY!! amerikansk äggtoddy! gick att dricka! roligt och prova något man aldrig provat förrut!!   Vilken hög är vinst och vilken hög är nit-lotter??   Mysigt att sitta och skrapa lotter med bingo-musik...   men det hade ju gärna fått vara lite mer i vinst! 80 st /20 var! blev 206,25 kr var....     Maten blev skitgod!!!   Frysna hjältar!!      En trevlig kväll!! Gjorde vi bra!!

Av Emeli - 15 januari 2010 09:35

 

 söta Wilma i Tingeling-klänning!! sötis!  

 

Linus kan det här  med att vara med på kort!!  

   Mysiga Farmor och Farfar å TB!     Pappa Rolf och Tomten!      Tb och Thomas hemma hos syster Jenny! TP is the shit! Jag fick tårtbitarna FÖÖÖRST!!=) så berest!!   en trevlig kväll!!   De sösta kusinerna!!! Wille, Affe och Chrisse!!       Vera, Claes, William och TB! som vanligt måste

 nån/några sova på julafton!    dennna jul klarade iaf sig pappa Rolf!! han brukar vara expert annars!!     Kusin Klockar!... öh.... ja... typ normal!!       Snyggaste tomten julen 2009!! en transa? helt klart en Vegas-tomte i ål-kilen!! 

Willmisen på sin stubbe som tomten kom med!!=) "-nu kommer tomten med min stubbe!!!"  sötis! så härlig unge! det hon önskde sig mest var en STUBBE!?   tur att tant emeli sa till tomten att fixa en stubbe från skogarna i mockfjärd!!  tack tomten!

Av Emeli - 13 januari 2010 13:02

skönt nu när allt kalasande är över.... blir väl nån tårta när tb fyller år "på rikigt", men inte lika mycket pyssel som det var innan lördagens äventyr!!=)

jag tycker att det blev lyckat och jag hoppas att alla andra oxå tycker det!!?

mycket trevligt! är jätteglad över alla fina presenter!! Tack Tack!!   


jag har nog inte riktigt smält det hela att jag ska till LONDON!!!! fan va nice!! letar lite info på nätet och i den fina lilla london-boken som jag fick tillsammans med biljetten!  

    


att-göra-lista

  • lägga in bilder från festen, jul och nyår och andra äventyr!
  • leva ekonomiskt
  • leva sunt
  • Veckoschema för mat
  • promenera mera
  • försöka få lite ordning

har gjort en ordentlig koll i skafferiet, kylen och frysen och kommit på att vi säkert kan leva på det som finns hur länge som helst! nu får det fan vara nog på att vara lat och inte orka laga maten som finns hemma! bara för att det är fryst så behöver det inte ta så jävla lång tid och laga iordning det!! PLANERING!!  

nu är det nog med shopping och godis och läsk!! det finns vatten i kran!!! å godis får jag fan lära mig att sluta äta!!  shoppa får jag men BARA det som är nödvändigt! inga krämer, smink, ljus-lyktor, å annat skräp!! har ska det sparas pengar!!!  

Av Emeli - 8 januari 2010 01:52

FÖR ALLA ROCKÄLSKARE är 8 januari ett heligt datum. Den dagen 1935, föddes Elvis Aaron Presley i Tupelo, Mississippi.  

50 år senare föddes JAG!!!    


med tanke på att jag fyller 25 så borde jag kanske lära mig koka kaffe!  




Av Emeli - 7 januari 2010 17:44

FEST!!! det ska bli SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jävla roligt!!!!!   hoppas folket uppskattar lekarna jag och kicki kokat ihop!!! jag och kicki hade världens go idag.... synd nog fick hon lov attt åka och jobba när vi härjade som mest! men vi har koll på läget!!

nu blir det lite bak, sen kommer min pappa hit och hälsar på och ska försöka få igång min bil!! fanskepet gör mig galen!    



nyår var trevligt! inga stor vinster på våra 80 lotter....

grillade ute i kylan, blev gott som fan! amerikansk äggtoddy hade jag slängt ihop för att jag aldrig smakat det förrut, helt okay!! som att dricka sockerkakas-smet, fast utan mjöl och med wiskey och rom!!   

nu laddar jag och alla andra som har en V.I.P-biljett till lördagens-fest!!

 Okay!?    



     

Ovido - Quiz & Flashcards