Alla inlägg den 15 april 2009

Av Emeli - 15 april 2009 13:34

jag har äntligen kommit igång med röjjningen hemma!! SÅÅ skönt!! idag har jag åkt iväg med alla jävla tidningar, glassburkar å annat skräp!! (städat bland soporna *hihi*) pantat alla pant! OJ nu fick vi visst plats att sitta i soffan i datarummet!=) drog in lite pengar på mitt fattiga konto tack vare all pant! me like!! å nu bara för att man är i full gång och skulle gärna fortsätta så börjar man jobba.... FAAN!


shit oxå..... ska kolla synen på fredag... har knappt nå pengar... å tänk om jag måste skaffa lärarinnaglasögon??? vilken fasa!! =)


ska leta i soffan efter små slantar!


Jag måste sluta slänga pengar omkring mig.... helt ärligt nu blir det att spara!! 200 kr till leksand den 25 april, sen får det bara bra!! å wilma fyller... SNART ÄR DET LÖN!! när dagen är slut är det ett kryss närmare den 27!!



Av Emeli - 15 april 2009 10:11

...men inte jag!=) jag spyr på mitt schema för tillfället!! ÅÅ jag hatar det!! jag jobbar jämt jämt jämt jämt jämt när de flesta är lediga!! hur många är det som kommer ha lite kul för sig på sista april? JO ALLA men inte jag.... nä för jag ska jobba första maj! javisst det ska jag!! jag är inte bitter... nej för jag fullkomligt älskar att jobba varannan helg + alla röda dagar I LOVE IT!!! visst jag tjänar extra, men just nu prioriterar jag hellre fritid framför pengar, jag har ändå så jag klarar mig!!" -din tjänst såg ut så när du tog den!! " ja det vet jag väl, ,men det behöver väl inte betyda att den alltid behöver se ut så!!! vet ni hur många på mitt jobb som jobbar varannan helg?? EN.... JAG! tacksamma, de ska vara tacksamma!! å vad skulle jag säga? nä men låt nån annan ta den här tjänsten, jag väntar hellre på nästa tillfälle att få ett jobb, jag är kvar som vikarie....öööh nä ingen skulle säga så!! å så får alla som jobbar 40 timmar en dag EXTAR ledigt för att de redan är ledig på nationaldagen, så fuckt up! "-ja men du tjänar extra" ja men jag kan lika gärna ha oturen att de röda dagarna infaller på mina lediga dagar och DÅ FÅR jag ju inge extra!!

okay jag är inte bitter! lugn och sannsad person som håller käften och ler!!!

skulle inte tro det.... skönt att vissa har fattat, jag hejar på er!

Av Emeli - 15 april 2009 09:49

Hälsade våren välkommen med champange ute i deras trädgård, mysigt som fan!! lagade god mat, åt god mat, drack rövin och spelade sällskaps spel och hade det riktigt härligt! dagen efter sov jag lääänge (å vad länge sen det var) sen slöade jag framför tv:n, slumrade till ibland (å vad skönt det var att slappna av på riktigt) var ute och kollade på fåglar och ekorrar (de bor i skogen men de har typ tio träd på sin gård å just där har hela djurriket landat!) tog sen ett bubbelbad tilsammans med TB, sen lagade vi mat och åkte hem och myst framför en film! (rallybrudar inte bra, inte dålig, perfekt söndagsfilm!) SÅ SKÖN HELG!!

Av Emeli - 15 april 2009 09:26

Var trevligt förutom plus en.... hade trott att det bara skulle bli vi syskon, men nej... var kul att se jenny och alfons, snart kommer det en knodd till!

åt god mat och lyssnade på hysteriska barn!=) de var helt vilda!

när alla åkt hem förutom jag å tb gjorde william illa sig så pass att claes och vera fick lov att åka in till lasarettet och sy... han hade gjort ett fint jack strax ovanför ögonbrynet... *stackarn* jag och tb blev då akut barnvakt åt lille christoffer! som senare fick göra brorsan sällskap på lasarettet... jag tyckte han andades så dåligt... han fick medicin, inget hjälpte, tog tempen (38,7) fick alvedon, claes kom hem och hämtade honom och körde upp honom med!!=) men nu mår de små pojkarna bra!! slutet gott allting gott!=)


Ovido - Quiz & Flashcards