Alla inlägg den 2 mars 2009

Av Emeli - 2 mars 2009 18:24

fan va dåligt humör jag är på!!!! jag vet inte varför!?? är irriterad på allt och alla! far åt pipsvängen med er!!!


aja skit i det!!!


hade det mysigt i stugan i helgen! var 7 + grader  på lördagen när vi vaknade... brrr...!=) (vi hann inte få upp värmen ordentligt i muren på fredagen innan vi somnade..) men det var varmt och skönt under täcket! men det var bra kämpigt och gå upp och bära in mera ved och göra eld...  men det gick det å tillslut! lyckades få upp temeraturen till 26 +! då va det gott inne!!

Var till moster en stund och hälsa på! lilla julia var där! hon är liiite betuttad i torbjörn!! hihi så sött! käkade gott (kött och potatisgratäng) och jag å moster tog varsin cosmo! hon tyckte det var "start"! =)

på söndagen var till aquvanova och badade med william!! oj vad han tyckte det var roligt!!!=)  och jag hade jätteroligt!

Först ville han inte åka forsen, men sen ville han bara åka forsen när vi väl övertalat honom!! sen vet jag inte om han aldrig använt "puffar" för han såg helt förvånad ut när han flöt utan att jag höll i honom?? ska höra med vera sen! käkade mat inne på aquvanova, tror jag william tyckte var spännande, han såg så nöjd och uppspelt ut på samma gång!! roligt och mysigt!


panik-köpte ett par skor på kupolen som jag inte är riktigt nöjd med....  inte riktigt min färg och inte riktigt min storlek... men de var de enda jag kunde ha på hela kupolen kändes det som..!

Mina gamla föll isär så vad gör man??! HAHAHAHA


nu ska jag äta lite mat och se om jag blir på bättre humör!!!


Bilder från stugan och den lillie lille lille söte smörkninven som jag hittade i en låda! den sötaste jag sett!! haha var helt salig när jag såg den!! åå.. =)




Ovido - Quiz & Flashcards