Alla inlägg den 26 mars 2009

Av Emeli - 26 mars 2009 12:57

det är inte det roligaste att träna när man precis har börjat (bara man kommer över jobbighets-fasen så brukar det gå bättre!! men det kan ta en jävla tid tycker jag) så håll inte på längre än du tänkt dig, så du inte tappar gnistan, om du inte känner för det naturligtvis!! när jag står hemma på min "crosstrainer" *stavning* så ställer jag äggklockan! jag älskar min äggklocka nu mer! den har koll på tiden så jag inte fuskar å slutar tidigare (typ när man tror man ska svimma *hihi*) å jag slipper gå av och på maskinen för att kolla tiden å jag tänker inte på tiden eftersom den gör det åt mig!! det funkar för mig så varför ändra på det?

Av Emeli - 26 mars 2009 12:22

...fast inte förrän 20 juli!!! =) det är låååångt kvar, men jag är på! snart är vi minsann där! ska bli så härligt!! hittat hur mycket sköna bilder som helst! titta på dem och njuuut!!!

jag hoppas med hela mitt hjärta att Natta och Vick får följa med!!! det vore så roligt, allra helst för dom! OM de VILL följa med!? de är faktiskt inga småbarn nå mer, så släpp sargen och kom med i matchen!!


nästa projekt är att fixa resan till island, men den måste jag vänta med tills jag vet hur jag å tb får semester!!


njuter och drömmer så länge! 



Ovido - Quiz & Flashcards