Alla inlägg under februari 2009

Av Emeli - 20 februari 2009 07:53

Godmorgon, sitter och lyssnar på vakna med the voice, så himla bra!!

Idag ska jag till grängesberg och jobba, ska bli kul å träffa skitkollegorna där!=) slipper ju då skitkollegorna i Ludvika!! ses på lördag!  =)


tips om du har tråkigt:

www.youtube.com sök på johan glans jävla sverige asså det är lika roligt varje gång!


Jag måste ta tag i mitt liv!! jag måste börja röra mig, asså jag gör tammefan ingenting! jag kan ju gotta mig med att de 4 kg som jag gått ner är fortfarande borta! så varför inte fortsätta? 6 kg till å det är 10 kg som jag gått ner, kom igen liksom! nej nu får det bli en ändring!! när vakna med the vocie är slut ska jag gå ut på en promenad och gör jag inte det ska jag straffa mig själv med...hmmm jo jag måste äta fiskbullar i hummersås 3 ggr nästa vecka!! UUUUÄÄÄ!! hahaha sätter jag enbart det på menyn kanske jag går ner i vikt ändå, det är så jävla vidrigt, å så finns det folk som kan ät det kallt direkt ut burken!! *får kvälningar* typ min syster vera! ucsh hur kan du??=)


titta på det!! så jävla vidrigt! kattmat! DET BLIR EN PROMENAD HELT KLART!!

Av Emeli - 19 februari 2009 18:56

Dagen började med ett halvhjärtat försök att städa, kollade på tv, städade lite, satt vid datorn, städade lite till, så höll jag på i stort sett hela förmiddan, men sen tog jävulen tag i mig! grejjade å plockade å dammade å damsög å tvättade å torkade golven! så nu känns det bra! det finns forfarande saker att göra, som att rensa i källaren å i garderober... men vem orkar??


Vakande i natt typ vid två och kunde inte sova.... så jag slog på tv:n och det var ett program om extremt övervikt! å jag kan inte fatta att just när jag kollar på ett "sånt" program (eller viktminsknings program över lag) så får jag sån energi, just då! jag får alla kraft i världen för att gå ner i vikt, jag ska minsann aldrig käka en enda onyttig sak till och jag ska röra på mig dygnet runt!(a eller hur!?!?) det var faktiskt inte långt ifrån att jag skulle klä på mig å gå ut och gå redan då mitti natta!! men som de flesta normalt funtade människor så tog jag mitt förnuft till fånga å vände mig om och sov istället! sen vaknade jag och alla den energin jag hade mitti natten var som bort blåst.... varför kan den inte vara kvar när jag vaknar??? käkade en onyttig frukost å bara slöade på en ledig dag som jag egentligen skulle kunna göra om till en ordentlig hälso-dag! aja jag fick iaf mitt hem städat... men där jag verkligen skulle behöva städa (mitt inre och mitt yttre) det sket jag tydligen i....

piller nr 6!

Av Emeli - 18 februari 2009 16:38

piller nr 5! kämpar vidare med min kur...


Kursen är slut

Jaha, då var kursen slut för denna gång, ses igen den 16 mars! Idag har vi pratat om försäkringar, väldigt mycket nyttigt som man bör veta! Det roliga efter en kurs är hur i HELVETET ska man lyckas tyda alla dessa anteckningar som man gjort!! har flera papper med massa kladd och "viktiga" noteringar! det blir väl på nån vis!


Fri från jobbet

imron är jag ledig, ska bli skönt, men jag vet inte vad jag ska göra? antingen kommer jag bara ligga på soffan å inte lyfta ett finger, eller så blir det nått halvhjärtat försök att typ "städa" eller så kommer jag bli hysterisk å städa överallt (minst troligt men ett alternativ) eller så kommer jag åka bort för att slippa se eländet!


Pengakris?

Har ett litet projekt på gång, men det får fan vänta till lön (denna månad är jag fattig, jag som alltid har koll på ekonomin....) jag har stora planer på att måla om lite möbler, å det behövs sandpapper, färg å penslar, men det är inget jag tänker köpa när kontot nästa är tomt... fan det är den där jävla mobilen jag köpte som krångla till det den här månaden... å nervösa sammanbrott får jag på den å!! lyckas ofta skicka iväg halvklara sms och ringa upp folk som jag inte "känner"!=) men jag är nöjd med köpet ändå! den är ju rosa! It's pink!!=) sen sitter jag väl inte helt i sjön, det finns pengar kvar å det är inte så långt kvar till lön! -ja försök vara positiv du, få se hur du säger nästa vecka!!

Av Emeli - 17 februari 2009 17:08

ännu en hård dag på brunnnsvik, så mycket huvudbry så det finns inte, hur ska man komma ihåg allt? det är väldigt intressant och mycket bra saker att veta! hoppas verkligen att mitt intresse håller i sig! en dag kvar..å sen är det 3 dagar till i mars!

min pappa verkar gått under jorden, har skickat lite sms, men han har då inte svarat eller visat några livs-tecken... måste tjata lite mer om en ev. cyper-resa! nu när jag å Lakis gaddat ihop oss!=-) nån gång i juli... först var det april, men Lakis säger att det är bättre å åka i juli! så då lyssnar vi på han!!

 piller nr 4... inbillar mig att jag fått liiiiiiiite, ytterst lite mer färg på armarna.... men det är nog ren inbillning!=) jag fortsätter tills sista pillret är slut!

Av Emeli - 16 februari 2009 08:52

nu ska jag snart väg till brunnsvik på nån slags grundutbildning, nå kommunal-tjo-hej!=) samtidigt som jag är lugn å sannsad så är jag alltid lika nervös... å den här gången vet jag ingen som jag känner som kommer vara där... blir typ 13 igen... kommer jag bli ensam? kommer jag ha svårt å komma med i gruppen?? kommer nån tycka om mig?? usch kalla kårar! har jag så dålig självkännsla och självförtroende? fy fan!! nej det kommer säkert gå bra... "vi är ju vuxna männsikor"!  haha! sen är jag så konstig, för ibland då tjålar jag på utan problem, sen en annan gång säger jag knappt köttbullar å mos!.... måste nog börja booosta mig själv igen!


piller nr 3.. igen skillnad! =)


hej igen!

Tillbaka efter dagens ansträgningar på brunnsvik å det gick väl utan problem, men det känns som hjärnan åkt egnom en köttkvarn!! när jag kom dit så såg jag ett bekant ansikte, till min stora lättnad!=) Det var min pappas kompis (kan man skriva så om gamla gubbar, är de kompisar? eller vad heter det när man blir äldre??) det var iaf Lakis Z även pappa till Anna Z som jag lekte mycket med när jag var liten, å hon har nyss blivit mamma till en liten elias! Grattis Grattis till det! det var en ganska intressant dag med mycket information om kommunal och för min egen del, det var nämligen så att kursledaren IrenE (viktigt hur det uttalas) kände min mamma (rip), mormor (rip) och moster (betyder så mycket för mig)! det verkar vara ett härligt gäng människor jag hamnat med! ser fram emot morgondagen!

Nu har jag fått alla hjärtansdag-presenten av min Torbjörn, det var ett chokladogram, så sött så! en liten nalle, en strut choklad och ett kort som det stod "jag älskar dig" på!

 nu blir det lite mat och huvud-vila!



Av Emeli - 15 februari 2009 12:07

Igår var vi på björborevyn och skrattade gott i två timmar!


Har tagit piller nr 2 i min bli-brun-med-piller-kur! -inget har hänt... =)


brända popcorn å duvan som shoppar loss!

<3

Av Emeli - 14 februari 2009 13:18

Alla Hjärtans dag!


vad gör man en dag som denna?

man ska vara kärleksfull, ta hand om de man älskar, vara extra snäll och tänka på de som betyder mycket! äh kyss mig nånstans!=) jag har minsann städat och donat å skiter fullständigt i vad det är för dag idag!humbug!!

det var ena sidan av mig å mina åsikter, den andra sidan tycker att det är en ganska mysig dag som kankse inte behöver överdrivas men bra att den finns! har fått ett sött kort av min syster Veronica, gu va glad jag blev!!

ska ju på revy idag, ska först hem till min kära moster och käka något gott!

TB påstår att han hade en alla hjärtans dag present som han beställt på internet *nyfiken som fan* men att jag kan inte få den förräns på måndag för att den där jävla posten segat till sig! grrr... (ska det nämnas att han jobbar på posten?) =-)

sen fick jag sånna där geléhjärtan som egentligen smakar skit, men det var väl ganska gulligt ändå!=-) <3


Av Emeli - 13 februari 2009 19:16

Är på benen efter gårdagens cosmo-race, utan problem, vaknade lååångt innan tb's alarm (han börjar typ 7!) Hysteriska johan var så duktig och gick och tog sej ett morgondopp, guuu va han va duktig då!! själv låg jag i sängen å babblade i telefon med kicki som hade morgonbad! hämtade duvan kl 9 sen blev det som alltid, när jag å duvan ska ut på äventyr, en mcdonaldsfrukost! fast den här gången skulle johan följa med oxå, men HAN VAR SÅ DUKTIG å åt en ekonomisk frukost hemma! ojdå!=)


Kupolen å lite ica Maxi! shoppade en sjal (rosa så klart med lite blingbling i), rökelse, vanilj och vildabär mmm luktar ljuvligt, en hjärte-ram i silver, skor till jobbet, ögonbindel så man kan sova fast det är ljust =) och så det viktigast av allt, solpiller, du bara tar ett piller om dan å så blir du brun, helt otroligt!!=) haha nej så lättlurad är jag inte så klart, MEN jag ska prova, jag tror inte att det kommer ske ett enda dugg, men jag provar så kan jag berätta sen om det är nått att satsa på! köpta på life för 149 kr så varför inte?

sen köpte jag väl lite trök saker som diskmedel å sånt, just det nya blommor till vardagsrummet, de har väl hunnit fryst ihjäl 27 gånger redan...

tyckte det var kul med blommor förrut men nu tycker jag bara det är onödigt, men det blir väl fint i fönstren, de säger så de som vet!:-/


TB är på poker, så jag sitter här med ännu en cosmopolitan! ska se på film å käka gotte å bara mysa helt själv, det var länge sen så det ska bli skönt!

imorn är det björbo-revyn som gäller, har ju lyckas utan att tänka på det bokat om biljetterna till 14 feb, riktigt lyckat om ni fråga mig! så då slapp vi båda tänka på vad vi ska göra på alla patetiskas dag!=)


Ovido - Quiz & Flashcards