Alla inlägg under maj 2009

Av Emeli - 18 maj 2009 13:40

sitter på bussen och dricker vuxensaft! Är lite orolig över att jag kanske glömt baddräkten... Men då är det väl så! Har krånglat med både det ena och det andra innan jag kom iväg. Hade magproblem tack vare mina nya viktpiller, kunde inte betala island för både jag och gubben i kassan inte tänkte längre än näsan räcker! Jag skulle ju bara betala 2000 nu och resten sen, men vi krångla till det så jag skulle betala allt idag... Inte konstigt att det stod "medges ej" på kortläsaren!:-) blev orolig att mina pengar var borta... Hann inte till banken för bussen till estokolmo var på g! Det slutade att kicki fick springa på banken och bara kolla så jag hade pengarna kvar. Å det hade jag! Puhh! Jag hade satt de på fel konto!:-) det hela slutade med att kicki la ut pengar av mig till resan, så nu är den säkrad!:-) nu sover alla gubbar i bussen! Ha d gott, för det ska jag ha!

Av Emeli - 18 maj 2009 08:57

nu är vi snart på väg!! ska åka 09.30 och jag gör väl allt annat än att packa... har bara slängt på må få det jag ska ha med mig på golvet! aja penagar, leg och medicin är viktigast!!


ska hämta johans farfar och kompis innan vi åker till stan!=) haha konstigt att åka med johans släkt, men johan ska inte vara med!=) tråkigt att han fick lov att jobba... men då fick ju jag följa med och åka med darling istället!=)

måste in på resebyrån innan vi åker å betala islandsresan! den ska vara betald 19 maj!! viktigt viktigt!!


In i dimman! =)


Av Emeli - 15 maj 2009 07:18

Godmorgon!! vaknade kvart över 7 och är redan träningsklädd och på G!! skönt skönt! nu blir det frukost och VAKNA! sen blir det en promenad, en dusch och brun utan sol innan jobbet!!=)


Igår var jag och Johanna H till leklandet i borlänge med Wilma, skitkul!! Emeli och Johanna going nuts! =) vi blev väl typ 15 igen!! hihi I LOVE IT! åååååååÅÅÅÅåååååååååÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jag är 15  åååååååååååååååårrr!!! *sjunger*sjung med!!* =)

Vi hoppade i hoppborgen så svetten rann! bättre och mycket roligare än promenader och vanlig konditionsträning!

Har en massa bilder, men SOM VANLIGT är batterierna slut och har inga hemma.... JÄVLA SKIT KAMERA SOM SLUKAR BATTERI!!! måste köpa de dyra härliga super batterina... som jag inte hittar på igen...!=) aja så småningom så!

Wilma var helt slut igår kväll! efter leklandet åkte vi hem till johanna och lagade lax, gott gott! Wilma tyckte oxå det! *tummen upp*

skulle åka hem, men det ville inte wilma så hon blev lite putt! gullunge!!=) hon ska sova hos mig den 23 maj!


När jag kom hem tog jag min promenadrunda observera(!) att jag gick den första gången som var i tisdags på 25 min och igår kväll på 19 min!!=)

efter promenaden hade jag så mycket energi så jag tänkte ta en runda till men sen kom jag på att jag kunde använda energin till nå bättre! jag började städa hysteriskt! damsög överallt, högt och lågt, ner i källar-tappen, upp i fönstrena!=) in med disk i diskmaskinen, vek in tvätt och plockade saker! observera(!) att jag kom hem ca havl åtta!!=) kvart i tio satt jag mig framför TV:n och kolllade på "min strore tjocke far" måste säga att jag inte fattar den filmen överhuvutaget... ska se klart den ikväll om jag orkar!!=)


plus till Charlies Lekland:

Vuxna FRI ÉNTRE +++++

Barn 2-12 år 80 på varadagar


Av Emeli - 13 maj 2009 08:54

Hej å hå!! har varit och träffat en doktor angående min vikt! så nu har jag fått så mycket hjälp så jag kan inte tro det!!=) de har varit så snälla och alla bryr sig så jag är alldeles rörd!! *en tår i ögat* har fått nå piller som ska ge en mättnads-känsla, har bara tagit ett piller hittills så jag vet inte om de fungerar än!!=) jag fick pillrena på en gång, egentligen skulle jag gå ner två kilo först på egen hand, men doktorn sa - Det skiter vi i!! hahah!=) sen har jag fått terapi-träffar och det bästa är att jag har fått exakt dag/tid några veckor fram över! så jag vet exakt vad jag ska göra! inte nå jävla skit att de ska skicka en tid lite hur som helst!! så det inte blir någon rutin!! sen det bästa... hiihii jag är SÅÅ glad!!! i höst ska jag få åka på ett hälsohem!! skogsgläntan i särna! jag älskar det! 4 veckors diciplin! fan va härligt! nån som bestämmer och du kan bara lyda! =)

vet inte än exakt när jag ska dit men det är i höst de har plats!!=) I LOVE IT!!! 

så fram tills dess så ska jag käka mina piller och VARA hälsosam!! JAG SKA JAG SKA JAG SKA!!!! FATTA!!!!

=)

Av Emeli - 9 maj 2009 09:41

HAHAHA!!

Av Emeli - 7 maj 2009 20:18

men hur ska jag göra??!! =)

har ett och två tankar att tänka nu!! men det tar vi sen!


tog en liten promenad med tb till OK och köpte varsin glass! MUMS!


kul att du ringde duvan och berättade om ditt lilla äventyr om punkteringen!! tur att det gick bra!! ha det så gott i huskvarna!!


Av Emeli - 7 maj 2009 10:16

fixade allt på min lista igår!! men promenaden på kvällen blev väl kanske inte så tillfredställande... kicki hade jätteont i ryggen så vi lunkade mest!!=) men luft fick jag!


en bra frukost check 

en uppfriskande promenad check

nu ska jag åka in till stan och luncha med kicki, sen ska jag på rådgivning om testamente! jag känner att om jag fixar det här så kommer jag känna mig så harmonisk!

 jag vill veta allt om allt!  så ingen kan komma och säga nått annat!


SeS!<3

Ovido - Quiz & Flashcards